background

tečaji

42 urni tečaj nemščine, stopnja A 1.1.

Cena: 330 EUR + gradivo (lahko v dveh obrokih)
Začetek: sreda 11.9.2019 od 16.30 do 18.45
Kje? Cesta talcev 8, 1230 Domžale


42 urni začetniški tečaj nemščine je primerna stopnja za vse tiste, ki še niso imeli nobenega stika z nemščino. Ker pa je prva stopnja nemščine najbolj pomembna je primerna tudi za tiste, pri katerih je minilo že kar nekaj časa odkar so se jo učili in imajo občutek, da so večino že pozabili. V prvi stopnji postavljamo vse pomembne temelje, na katerih se kasneje samo še nadgrajuje. V kolikor ta osnova ni osvojena, bo vsako nadaljevanje težko in nekvalitetno.

Na tečaju nemščine A1.1. se med drugim naučimo:

- določene in nedoločene člene
- abecedo in številke
- spreganje glagolov
- sestavljanje pravilnih stavkov
- sklanjanje v tožilniku
- množino
- ločljive glagole
- preteklik Perfekt

Ker se je slovnico naučiti eno, govoriti pa drugo, dajemo v tečaju še posebej poudarek na komunikacijo. Učiteljica iz Švice, ki zelo dobro govori slovensko, vam bo ob tem lahko dala še marsikatero dodatno koristno in praktično informacijo.
Tečaj poteka enkrat na teden in traja 3 šolske ure. Zaradi motivirane učiteljice, ki bi vas rada naučila čim več, vse skupaj dobiva prijetno, zabavno dinamiko in učne ure minejo zelo hitro. Spoznajte vašo učiteljico že v naprej in si oglejte video posnetek, kateri je bil narejen v pomoč tistim, ki bi se radi naučili nemščine:
Učenje nemščine grem.Art z Natašo Vižintin tema: der, die, das
Tako bi se obisk tečaja nemščine pri Švicarki v Domžalah lahko opisalo kot druženje, ter je poleg tega da je zelo prijetno, tudi maksimalno poučno. Preberite si tudi mnenja dosedanjih strank: https://www.facebook.com/grem.Art/reviews/
Na koncu tečaja, pišemo test na podlagi katerega dobite potrdilo o opravljeni stopnji.
Ob dobrem sodelovanju v tečaju se boste po zaključeni stopnji A1.1. že sposobni marsikaj zmeniti po nemško in dobro boste pripravljeni za nadaljevalni tečaj A1.2.